3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Eski çalışanını vuran şahıs tutuklandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı eski çalışanına silahla ateş açan ve 3 kişinin yaralanmasına neden olan iş adamı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Keşan ilçesinde geçtiğimiz salı günü tabancayla ateş ederek 3 kişiyi yaralayan işadamı Zişan B.'nin Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun tamamlanmasının ardından Keşan Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Burada ifadesi alınan Zişan B., çıkarıldığı Keşan Sulh Ceza Mahkemesi'nce "Silahla kasten adam yaralama ve 6136 sayılı kanununa muhalefet" suçlarından tutuklanarak Keşan Kapalı Cezaevi'ne konuldu.


Yukarı Zaferiye Mahallesi Şehitlik Caddesi üzerindeki Alipaşa Çarşısı'nın 1. katında bulunan sigorta bürosu önünde bir hafta önce işten ayrılan Savaş S. ile alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışan Zişan B., tartışma esnasında tabancasını çekerek Savaş S.'yi 3 kurşunla iki ayağından vurmuştu. Boğuşma esnasında seken kurşunlardan çaycı Özgür Demirhan karnından ve yanında çalışan elemanı Mehmet Gündoğdu da ayağından hafif şekilde yaralanmıştı. Sigortacı Zişan B., olayın ardından suç aleti tabancayla
birlikte polise teslim olmuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 02:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?