6
Mayıs
2024
Pazertesi
EDİRNE

Haluk Levent'ten rekor konser denemesi

Rock Müzik sanatçısı Haluk Levent, Saros Körfezi’nde bitecek olan Trans Trakya Petrol Boru Hattı’nı protesto etmek için 12 saatlik rekor konserine başladı. Haluk Levent’e 30 kişilik bir grup eşlik ediyor.

Haluk Levent’in Saros Körfezi’ndeki 12 saatlik rekor konseri başladı. Rock Müzik sanatçısı Haluk Levent’in 12 saat süreyle vereceği konser, Saros Körfezi’ndeki İbrice Limanı’nda bu sabah başladı. Haluk Levent konser öncesi yaptığı açıklamada, "Kıyıköyden başlayıp, Saros Körfezi’nde bitecek olan Trans-Trakya Petrol Boru Hattı projesi vardı. Ben Saros Körfezi’nin çöplük olmasını istemiyorum. Dünyanın en güzel denizlerinden birinin yok olmasını istemiyorum. Bu nedenle bu rekor denemesi konserini burada yapıyorum" dedi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da, konser öncesi Haluk Levent’e Trans-Trakya ile ilgili verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Keşan 2. Noteri Başkatibi Selahattin Yıldırım’ın gözetiminde saat 08.20’de başlayan konser, gece saat 20.20’ de sona erecek. Haluk Levent’e konserinde İstanbul’dan gelen 30 kişilik bir gurup da destek veriyor.
Levent, 6 yıl önce de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda

EDİRNE (İHA) -
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2004 Pazar 16:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?