2
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

Hava ambulansı işbaşında

Edirne'de trafik kazası geçirdikten sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan bir hasta, hastanenin yoğun bakımında yer olmaması nedeniyle hava ambulansı ile İstanbul'a sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Meriç'in Akçadam köyünde trafik kazası geçiren Mehmet Kurulu, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Kurulu, yoğun bakım ünitesinde boş yer bulunmaması nedeniyle iki gün boyunca serviste tutuldu. Yoğun bakım ünitesinde yer olmaması nedeniyle Kurulu için İstanbul'dan hava ambulansı çağrıldı.

Mehmet Kurulu, hastane bahçesinde bulunan helikopter pistine iniş yapan hava ambulansı ile İstanbul'daki bir hastaneye sevk edildi.  Hasan Kurulu, babasının trafik kazası geçirdiğini belirterek, "Babam iki gün önce trafik kazası geçirdi, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra yoğun bakıma kaldırılması gerekiyordu ancak yer bulunamadı. Yoğun bakım ünitesinde yer olmaması nedeniyle İstanbul'a sevk edildi" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 15:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?