7
Mayıs
2024
Salı
EDİRNE

Havsa'da kaza: 9 yaralı

Edirne'nin Havsa İlçesi'nde virajlı yolda kontrolden çıkan yolcu minibüsü başka bir otomobile çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı. Kazada 9 yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında D-100 karayolu Merdivenli Köprü Mevkiinde meydana geldi. Gelibolu'ya giden 55 yaşındaki Teoman Ö. yönetimindeki 22 RH 220 plakalı yolcu minibüsü, virajlı yolda kontrolden çıkınca aynı istikamete giden 22 yaşındaki Mikail Y. idaresindeki 34 KHV 99 plakalı otomobile çarptı, ardından yolun sağındaki şarampole yuvarlandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ve polis ekipleri geldi.

Otomobilde bulunanlar kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, minibüste bulunan sürücü ile yolcular Yıldız Karasulu, Hasan Kurt, Reyhan Özarı, Meltem Dalkıran, Mert Altınok, Tayfun Sert,Mehmet Orta ve Merve Topçu yaralandı. Yaralıar ambulanslarla Edirne Devlet ve Tıp Fakültesi Hastanelerine kaldırıldı. Tedavileri süren yaralılardan sürücü Teoman Ö'nün durumunu ciddiyetini koruduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.


 

...
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2012 Pazartesi 11:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?