4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Hırsızların yeni gözdesi piyangocular

HIRSIZLARIN YENİ GÖZDESİ MİLLİ PİYANGOCULAR

Milli Piyango'nun yılbaşındaki büyük ikramiyesinin 35 milyon TL olarak açıklanmasının ardından hırsızlar gözünün seyyar piyango bileti satıcılarına dikti. Edirne'nin en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi'nde seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Hasan Çokkoşan'ı lafa tutan 2 dolandırıcı, tezgahın üzerinde duran yaklaşık 3 bin TL değerindeki piyango biletini çaldı.

Kentin en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi üzerinde seyyar olarak Milli Piyango bileti satan 51 yaşındaki Hasan Çokkoşan'ın tezgahındaki yaklaşık 3 bin liralık bilet, kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından çalındı. Alınan bilgiye göre bilet tezgahına gelen şahıslardan biri, Çokkoşan ile sohbet ederken diğeri ise tezgahın yanında bulunan poşet içerisindeki biletleri aldı. Hasan Çokkoşan'ın şüphelenmemesi için de tezgahtan 8 liraya satılan 1 çeyrek bilet satın alan şahıslar, sonra gözden kayboldular.

Bir süre sonra biletlerin çalındığını anlayan Çokkoşan durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, seyyar tezgahın yanındaki kuyumcunun güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alarak hırsızları aramaya başladı.

Bilet satarak geçimini sağladığını belirten Hasan Çokkoşan, "Akşam üstü bilet sattığım tezgahın başına 50 yaşlarında beyaz saçlı bir kişi geldi. Bilet seçerken benimle sohbet etti. Çeyrek bilet alarak gitti. Ondan sonra biletlerimin olmadığını fark ettim. Tezgahın yanındaki kuyumcu dükkanının güvenlik kamerasından, ben o kişi ile sohbet ederken, başka bir kişinin poşeti alıp gittiğini fark ettik. Hemen polisi aradım. Yaklaşık 3 bin liralık çeyrek, yarım ve tam biletim çalındı. Yılbaşı zamanında benim

canımı yaktılar, umarım başkasının canını yakmazlar. Yılbaşında ben şans dağıtırken, bu şanssızlık da bana vurdu" dedi.

Tezgahındaki biletlerin seri numaralarının alındığını ancak arada birçok biletin satıldığını ifade eden Çokkoşan, hangi biletlerin çalındığının belirlenemediğini söyledi. Caddede bilet satmaya devam edeceğini kaydeden Çokkoşan, hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

HIRSIZLARIN YENİ GÖZDESİ MİLLİ PİYANGOCULAR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 15:45:02
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 23:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?