4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Huzurlu inşaat yeni projelerini tanıttı

HUZURLU İNŞAAT YENİ PROJELERİNİ TANITTI

İhlas Pazarlama Edirne bölge bayiliği bünyesinde kurulan Huzurlu İnşaat, yeni projelerini düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Huzurlu İnşaat, tamamlanmak üzere olan iki projesinin ardından Edirne'de 96 dairelik 3. etap ve Uzunköprü'de 48 dairelik 1 etap inşaatlarına başladı.

Yeni projeler hakkında açıklama yapan İhlas Pazarlama Edirne Bölge Bayi Müdürü Bayram Bıyıklı, "İhlas Pazarlama Edirne Bölge Bayii olarak, Huzurlu İnşaat firmamızı geçtiğimiz yıl kurmuş ve Edirne'de derhal çalışmalara başlamıştık. Edirne'de birinci ve ikinci etaplarımızdaki dairelerimizi sahiplerine taahhüt ettiğimiz süreden önce, kaliteden asla taviz vermeden teslim edeceğiz. Biz inşaat süresini 24 ay olarak belirlemiştik ancak 14 ay gibi kısa bir sürede dairelerimizi teslim ediyoruz. Bunun yanı sıra

Edirne'nin en güzel yerinde 96 dairelik 3. etabımızın da satışlarına başladık ve temelini önümüzdeki günlerde atacağız. Burası yüzde 76 yeşil alan olan, içinde çocuk parkı, kamelya, havuz gibi sosyal tesisler olan bir site olacak. Ayrıca Uzunköprü'de de projelerini tamamladığımız 48 dairelik ilk etabımızın da temelini önümüzdeki günlerde atacağız" dedi. Bıyıklı ayrıca, Edirne'nin yanı sıra Samsun, Çorum ve Kayseri'de de inşaat yapmak üzere çalışmalara başladıklarını ifade etti.

HUZURLU İNŞAAT YENİ PROJELERİNİ TANITTI
HUZURLU İNŞAAT YENİ PROJELERİNİ TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 14:06:03
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 19:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?