4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Huzurlu İnşaat'ın yatırımları sürüyor

HUZURLU İNŞAAT YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

İhlas Pazarlama Edirne bayii bünyesinde kurulan ve merkezi Edirne'de bulunan Huzurlu İnşaat, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Edirne'de 16 ay önce temelini attığı birinci ve ikinci etapları daire sahiplerine teslim etmeye başladı. 96 dairelik üçüncü etabın inşaatı hızla sürerken, ön çalışmaları bitirilen ve 27 daireden oluşacak dördüncü etabın temelini atmaya hazırlanıyor.

Şirketin çalışmaları hakkında bilgi veren Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, "Edirne'de birinci ve ikinci etapları bitirdik ve daireleri teslim etmeye başladık, 96 daireden oluşan üçüncü etabımızın inşaatı hızla sürüyor. Biz şirket olarak inşaata başlarken 24 ayda teslim etmeyi taahhüt etmiştik ancak 16 ay gibi kısa bir sürede daireleri sahipleri teslim ediyoruz. Kaliteden azla taviz vermedik, halkımızın da güveni ve teveccühü ile dairelerimizin büyük bir kısmını henüz proje aşamasında sattık.

Edirne'nin bir üniversite şehri olması nedeniyle bazı ihtiyaçları da göz önüne alarak bir artı bir stüdyo dairelerden oluşan dördüncü etabımıza başlıyoruz ve önümüzdeki günlerde temelini atacağız. Biz sadece Edirne'de değil Uzunköprü ilçemizde, Kırklareli'nde, Samsun'da, Manisa'da, Afyonkarahisar'da yatırımlarımıza devam ediyoruz. Biz 'kalite daima kazandırır' sloganı ile yola çıktık ve kaliteden taviz vermeden inşaatlarımızı yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Yaptıkları inşaatlara olan yoğun ilginin kendilerini yeni yatırımlar yapmaya zorladığını belirten Bıyıklı, "Halkımızın bize duyduğu güvenle kaliteden taviz vermeden yatırımlarımıza devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

HUZURLU İNŞAAT YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 13:49:01
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 20:49:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?