3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Kadın sürücü gişelere çarptı: 4 yaralı

BAYAN SÜRÜCÜ GİŞELERE ÇARPTI: 4 YARALI

TEM otoyolunun Edirne gişelerinden geçmek isteyen kadın sürücü gireceği peron konusunda kararsızlık gösterince beton bariyere çarptı. Bayan sürücü ile birlikte 4 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, sabah saat 10.00 sıralarında TEM Otoyolu Edirne çıkış gişelerinde meydana geldi. Beraberindeki 3 kişi ile birlikte İstanbul istikametinden Edirne'ye gelen Sema Aydoğdu(33), idaresindeki 34 FN 2821 plakalı otomobili Edirne gişelerine geldiği sırada, gireceği gişeyi karıştırıp hızını kesmeyince, 2 numaralı gişenin beton bariyerlerine hızla çarptı. Otoyol çıkış kameralarının da saniye saniye görüntülediği kaza sonrası otomobil hurda yığınına döndü. Kaza sonrasında sürücü Sema Aydoğdu ile ön koltukta

oturan annesi Sabiha Aydoğdu(65), arka koltukta oturan Dudu Müftüoğlu(46) ile kızı Hilal Müftüoğlu(25) kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar. Sürücü ve annesini hayatını takılı olan emniyet kemeri ve açılan hava yastığı kurtardı.

Kazayı gören gişe görelileri hemen polis ve sağlık ekipleri haberlerine haber verdi. Karayolları ekipleri, motor kısmından çıkan dumanları fark edince hemen otomobildekileri dışarıya çıkartılar. Kısa süre sonra gelen sağlık ekipleri de yapılan ilk müdahele nin ardından yaralıları ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Sema Aydoğdu'nun bacağında kırık olduğu, diğer yaralıların ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

BAYAN SÜRÜCÜ GİŞELERE ÇARPTI: 4 YARALI
BAYAN SÜRÜCÜ GİŞELERE ÇARPTI: 4 YARALI
BAYAN SÜRÜCÜ GİŞELERE ÇARPTI: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 15:22:00
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 13:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?