9
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

Kapıkule'de 15 bin uyarıcı hap ele geçirildi

Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan TIR’ın gizli bölmelerinde, üzerinde haç işareti bulunan 15 bin ecstacy hap ele geçirildi.

Hollanda’dan Türkiye’ye atık kağıt taşıyan 45 yaşındaki Orhan Kekli yönetimindeki ANC 872 çekici, ANC 908 dorse plakalı TIR, Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından şüphe üzerine aramaya alındı. X-Ray taramasından sonra TIR’ın bazı bölümlerinde yoğunluk tespit edildi. Bunun üzerine dorsede eğitimli narkotik köpeği ‘Bak’ ile bir kez daha arama yapıldı. Köpeğin de tepki vermesi üzerine hangara çekilen TIR’ın çekicisinde yapılan aramada, gizli bölmelere saklanmış 4.5 kilo ağırlığında 15 bin ecstacy hap ele geçirildi. Olayla ilgili TIR sürücüsü Orhan Kekli gözaltına alındı. 

Edirne Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Orhan Kekli tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olayla ilgili bir kişi aranıyor.


DHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2007 Cuma 09:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çağatay kaleli IP: 88.228.181.xxx Tarih : 14.06.2007 22:23:43
merhaba ben hataydan çagatay ve bu hapları yakalatan benim babam benim babam 11 seneden bu yana avrupaya çalışıyor ve bizim boğazımızdan bugune kadar haram lokma geçirmedi böyle yapan kişileri kızardı babam bu bir tuzaktır suçlular elbet yakalanacak BABAMLA BUGUNE KADAR GURUR DUYDUM VE HALA DUYUYORUM...saygılarrımla