3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Kepler havaya fırlatıldı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi, yetiştirdiği 457 öğretmen adayını mezun ederek eğitim camiasına kazandırdı. 25 Kasım Stadyumu'nda düzenlenen ve şenlik havasında geçen törende aileler, çocuklarının mezuniyet coşkusuna ortak oldu.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hilmi İbar, törende yaptığı konuşmada, eğitim alanında faydalı ve donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Her yıl eğitim camiasına yeni neferler kazandıran Trakya Üniversitesi 457 öğretmen adayını daha mezun etmenin mutluluğunu yaşadı. 25 Kasım Stadyumu'nda düzenlenen törene veliler büyük ilgi gösterdi.

Tören öncesi Grup Wolf ve Müzik Eğitim Anabilim Dalı Korosu konser verdi. Mezun öğrenciler adına konuşan fakülte birincisi Melike Bulut, eğitim camiasına katılmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti ve yaş kütüğüne 2008 - 2009 mezunları adına plaket çaktı. Bulut`un belge ve hediyeleri Vali Mustafa Büyük tarafından verildi. Mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyen Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hilmi İbar, eğitim alanında faydalı ve donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. Enver Duran da öğretmen adaylarına şiirle seslendi ve büyük alkış aldı.

Törende mezuniyet belgelerini alan 457 öğrenci kep fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Mutluluğunu aileleriyle paylaşan öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 15:34:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?