3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Keşan Kültür ve Turizm Festivali

Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlenen Keşan 6. Kültür ve Turizm Festivali başladı. 3 gün sürecek festivalde yerli ve yabancı folklor gruplarının yanı sıra çeşitli etkinlikler ve konserler düzenlenecek. 


Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlenen Keşan 6. Kültür ve Turizm Festivali, Keşan Sağlık Meslek Lisesi önünde başlayan kortej eşliğinde start aldı. 


Kortej daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na gelerek burada Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın açılış konuşması ile devam eden törende Hırvatistan, Tayvan ve KKTC'den gelen folklor ekipleri gösteri sundu. Özellikle Tayvan ekibinin coşkulu hareketleriyle sundukları folklor gösterisi ilgi topladı. 

3 gün sürecek olan festivalde yerli ve yabancı folklor ekiplerinin yanı sıra çeşitli etkinlikler ve konserlerde düzenlenecek. Keşan 6. Kültür ve Turizm Festivali'ne, Edirne MHP Milletvekili Cemalettin Uslu, Edirne Valisi Mustafa Büyük, DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, Edirne Emniyet Müdürü Hanifi Avcı, Keşan Kaymakamı Abdülkadir Karataş, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 11:04:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?