4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

'Kılıçdaroğlu Er Meydanı'na gelmiyor!

KIRKPINAR AĞASINDAN SİYASİLERE SİTEM

Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin son üç yıldır ağalığını yapan işadamı Seyfettin Selim, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sitem ederek, "Sayın Kılıçdaroğlu, Edirne'ye geleceği yönünde söz vermişti. Genel Başkan, yarın Er Meydanı'na gelmiyor. Bir daha ağa olursam Kırkpınar'a davet etmem, çağırmam" dedi.

Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, basın toplantısı düzenledi. Daha önce Edirne'ye geleceğini söyleyen ancak Kırkpınar programı iptal edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sitem eden Selim, yeniden ağa olması halinde Kılıçdaroğlu'nu bir daha güreşlere davet etmeyeceğini söyledi. Kendisinin bu konuya çok üzüldüğünü belirten Selim, "Sayın Kılıçdaroğlu, Edirne'ye geleceği yönünde söz vermişti. Genel Başkan, yarın Er Meydanı'na gelmiyor. Bir daha çağırmam. Bu kadar söylüyorum. Bir daha ağa olursam onu

davet etmem, çağırmam. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de iki sefer çağırdım, o da gelmedi. Bu sefer davet etmedik. Bir daha çağırmam. Bize söz verdi gelmedi. Burası Kırkpınar Er Meydanı, ben olaya siyasi bakmıyorum. Buraya gelmelisiniz, gelmek lazım. Ata sporumuz diyoruz, destekliyoruz. Bize söz verdi. Neden gelmiyor? Türkiye'nin çok önemli meselesi mi var? Biz mi bilmiyoruz? Savaşa mı girdik? Ben üzüldüm şahsen. Ben bir daha ağa olursam davet etmeyeceğim, bu kadar açık söylüyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2011 Pazar 11:18:01
Güncelleme :11 Temmuz 2011 Pazartesi 18:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?