3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Kırkpınar Konutları'nın temeli atıldı

KIRKPINAR KONUTLARININ TEMELİ ATILDI

Kırkpınar konutlarının temelini atıldı. Sunucu Vahe Kılıçarslan ve Türkiye güzellerinden Başak Emre'nin de katıldığı törende kurdele kesiminin ardından Şahsenem mini bir konser verdi.

Akademisyen Grup Kırkpınar Konutları tanıtım ve temel atma töreni yapıldı. Törende konuşan Akademisyen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Arkun, Akademisyen Grup olarak öncelikle insan güvenliğine önem verdiklerini belirterek, "Neden Edirne diye bize soruyorlar, biz de Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış, bir dönem dünyanın yönetiminde söz sahibi olmuş bir ilin en iyi projelere layık olduğunu söylüyoruz. Bizim felsefemiz önce insan. Projelerimizde insan güvenliğine, deprem güvenliğine çok önem

vermekteyiz. Projelerimizde ayrıca 24 saat güvenlik de bulunmakta. Çocuklarımız bizlerin her şeyi. Yaptığımız tüm projelerde çocukların eğlenebilecekleri, enerjilerini boşaltabilecekleri alanlar oluşturmaktayız. Şu anda Kırkpınar konutlarının birinci etabındaki dairelerin büyük çoğunluğu satılmış durumda. Bizden konut alanlar kesinlikle kar edecektir. Bugün bizden konutu 50 bin liraya alanlar konutlar bittiğinde 100 bin TL'ye bu konutları satabilirler" dedi.

Konuşmanın ardından Arkun ve sanatçı Şahsenem konutların kurdelesini kesti. Açılış törenini ardından Şahsenem mini bir konser verdi.

KIRKPINAR KONUTLARININ TEMELİ ATILDI
KIRKPINAR KONUTLARININ TEMELİ ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2009 Cumartesi 17:44:00
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 14:13:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?