4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Kırkpınar'da erken final

KIRKPINAR'DA ERKEN FİNAL

Edirne'de 649. tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinin ikinci gününde pehlivanlar üçüncü tur maçına çıktı. Üçüncü turda, geçen finalde karşılaşan Mehmet Yeşil Yeşil ile Recep Kara eşleşti.

Normal sürede yenişemeyen pehlivanlar uzatma dakikalarına geçti. Uzatma dakikalarında da yenişemeyen pehlivanlar altın puanlamaya geçti. Maçın bu bölümünde rakibini yere yatıran Recep Kara tam bastıramadığı için puan alamadı ve maç devam etti. 95 dakika süren güreşin son bölümünde Mehmet Yeşil Yeşil, rakibi Recep Kara'yı 2 defa saha dışına ittiği için Recep Kara'ya üçüncü ihtar verilerek diskalifiye edildi ve Mehmet Yeşil Yeşil çeyrek finale kalan isim oldu. Diskalifiye edilen Recep Kara, kararın

açıklanmasının ardından önce itiraz etti, daha sonra sahanın ortasına diz çöktü ve ağladı.

Kırkpınar güreşlerinin ikinci gününde çeyrek finale Osman Aynur, Mehmet Yeşil Yeşil, Sermest Bulut, Şaban Yılmaz, Serhat Gökmen, Savaş Yıldırım, Gökhan Arıcı ve Ali Gürbüz çıktı.

Bugünkü güreşler sona ererken yarın saat 9.30'da güreşler tekrar başlayacak. Pehlivanlar ise önce çeyrek final, ardından yarı final ve final müsabakalarına çıkacaklar.

KIRKPINAR'DA ERKEN FİNAL
KIRKPINAR'DA ERKEN FİNAL
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 21:27:01
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 22:41:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?