1
Mayıs
2024
Çarşamba
EDİRNE

Konserde olay! Kıraç yaralandı

Ünlü sanatçı Kıraç’ın Edirne konserinde olay çıktı. Kıraç ve menajeri, seyirciler arasından atılan bira şişeleriyle yüzlerinden yaralandı. Hastanede tedavi edilen Kıraç ve menajeri, taburcu edildikten sonra kentten ayrıldı. Öte yandan olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Rock müzik sanatçısı Kıraç ile menajeri Numan Demirbilek, Edirne konseri sırasında atılan şişelerin yüzlerine isabet etmesi sonucu yaralandı. Papağan Organizasyon tarafından Orange 22’de konser veren Ali Tufan Kıraç (33), son şarkısında grup arkadaşlarını tanıttı. Bu esnada seyirciler arasından bir kişinin, menajeri Numan Demirbilek’e (32) şişe atmasına sinirlenen Kıraç, şişeyi kimin attığını sordu. Bunun üzerine Kıraç, seyirci grubundan bir kişinin üzerine şişe atmasıyla kaşından yaralandı. Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kıraç ile

Demirbilek’in, ilk müdahaleleri yapılarak röntgenleri çekildi. Röntgen çekimi esnasında basın mensuplarının görüntü almaması için Kıraç, korumaları tarafından gizlice hastaneden çıkarıldı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Kıraç, ifadesinin alınmasının ardından İstanbul’a hareket etti. Edirne Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili 7 kişiyi gözaltına aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 17:02:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nedrın coban IP: 81.215.248.xxx Tarih : 29.05.2006 13:28:31
ayıp ya...bızse sevınıyoruz ne guzel edırne muzıge doyuyor dıye..bumudur ya