4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

MHP piskevüt dağıttı

MHP EDİRNE'DE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir mitinginde bisküviye, "piskevüt" dediği konuşmanın ardından başlayan "piskevüt" polemiği sempati toplayınca partinin seçim kampanyasına yansıdı. Saraçlar Caddesi'ndeki seçim bürosunun önünde "piskevüt şöleni" adı altında halka bisküvi arası lokum dağıtan MHP'li kadınların etkinliğine birinci sıra milletvekili adayı Cemaleddin Uslu da katıldı.

Burada açıklamada bulunan Cemaleddin Uslu, ülke siyasetine yön vermek istediklerini belirterek, "Türkiye'de hedefimiz birinci parti olmak. Türkiye artık değişim istiyor. Bu değişimi sağlayacak parti MHP'dir. İktidarın verdiği hasarı bir tek MHP giderebilir. Siyaset eşit şartlarda yapılmalı ve biz bunu gönül bağı ile yapıyoruz" dedi. AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Müezzinoğlu'nun "İstanbul'un sadakası Edirne'ye yeter" sözüne de değinen Uslu, "Bu söz Edirnelileri ve beni rencide etmiştir. O sözü geri

alıncaya kadar bunun üzerine gideceğim. Edirneli'nin kimsenin sadakasına ihtiyacı yoktur. Resmen hakarette bulunmuşlardır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından MHP Kadın Kolları üyeleri, Saraçlar Caddesi'nde "piskevüt şöleni" yazılı tişörtlerle bisküvi arası lokum dağıttı.

MHP EDİRNE'DE
MHP EDİRNE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2011 Salı 14:41:03
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 18:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?