3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Minik öğrencilerin sirk keyfi

Edirne'nin varoşlarında yaşayan ilkokul çocukları, Avrasya Sirki'ni izledi. 1 saat boyunca sirki izlemenin keyfini süren minikler, dev piton yılanının yer aldığı gösteride ise heyecan ve korkuyu bir arada yaşadı. 

Türkiye'nin ilk uluslararası sirki olan Avrasya Sirki, Edirneli çocukları büyülemeye devam ediyor. Edirne'nin varoşlarında yaşayan çocuklar, Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün katkıları doğrultusunda sirki izlemeye gitti. Edirne Belediyesi'nin katkılarıyla gelen Uluslararası Avrasya Sirki Trakya Birlik Genel Müdürlük binasının arka kısmındaki çadırında gösterilerini sürdürüyor. Türk sanatçıların yanı sıra Azeri, Gürcü, Kafkas, Ukraynalı ve Bulgarlardan oluşan 75 kişinin çalıştığı sirkteki gösterileri çocuklar ilgiyle izliyor.
 
Edirne'de 24 Ekim tarihinde gösterilere başlayan sirk 2 Kasım Pazar gününe kadar açık olacak. Yüksek hava gösterileri, palyaçolar, akrobasi ve denge gösterileri, ateşbazlar, sevimli köpekler, egzotik hayvanlarla yapılan gösteriler ve eğlenceli şovların yanı sıra mini hayvanat bahçesinin de yer aldığı Avrasya Sirkini, yaklaşık 3 bin kişi izledi. Sirkte, 13:00, 15:30 ve 20:00 saatleri arasında her gün üç gösteri seansı yapılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 15:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?