3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Motosiklete yol verdi kaza yaptı

İkinci Bayezid Külliyesi'ne toprak taşıyan kamyon, set üstünde karşılaştığı bir motosiklete yol verirken toprağın kaygan olduğu bölgeye gelince devrildi. 

Kazayı, şans eseri burnu bile kanamadan atlatan kamyon sürücüsü çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılırken, setten aşağı kayıp, İkinci Bayezid Cami duvarına kadar yuvarlanan kamyon, uzun uğraşlar sonucu vinç yardımıyla çıkarıldı. 

İkinci Bayezid Külliyesi'nin onarımı için külliyeye toprak taşıyan Faik Çimen yönetimindeki 34 EJ 5532 plakalı kamyon, karşı yönden gelen motosiklete yol verirken setten aşağı yuvarlandı. Motosiklete yol vermek için settin kaygan noktasına yanaşan kamyon, toprağın kayması sonucu setten caminin duvarlarına kadar düştü. Kamyon yuvarlandıktan sonra işçilerin yardımıyla kamyondan çıkarılan sürücü Faik Çimen, çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir araca bindirilerek Selimiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Acil Servis'te müşahede altına alınan sürücü Çimen'in kazayı burnu bile kanamadan atlattığı öğrenildi. 

Kazanın ardından olay yerine gelen işçiler ise şaşkınlıklarını uzun süre üzerinden atamadı. Toprak taşıyan kamyonun toprak kayması yüzünden yuvarlandığına şahit olan işçiler, arkadaşları Faik Çimen'in, setin üzerinden gelen motosiklete yol verirken yuvarlandığını iddia etti. Kaza, polis ekipleri tarafından kayıtlara 'Tek taraflı yaralamalı kaza' olarak geçerken, kamyon vinç yardımıyla çıkarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 20:00:08
Güncelleme :15 Ekim 2008 Çarşamba 20:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?