3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Müzik evi alevlere yenildi

Edirne'nin Keşan ilçesinde müzik evi sahibi, kaldığı dükkanda uykuya daldığı sırada elektrikli ısıtıcının çekyatın üzerine düşmesiyle çıkan yangın sonucu dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, olay, Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan Yılmazlar Pasajı'nda meydana geldi. Pasajın hemen karşısında bulunan müzik evinin sahibi Erdoğan Gürsoy (45), işyerini kapattıktan sonra uyumak için pasajdaki boş bir dükkana gitti. Ailesinden ayrı olan ve evi olmadığı öğrenilen Gürsoy, dükkanda bulunan bir çekyata yattı.

Yatmadan önce dükkan soğuk olduğu için elektrikli ısıtıcıyı prize takan Gürsoy, daha sonra uykuya daldı. Gürsoy uyumaya devam ederken ısıtıcı çekyatın üzerine düştü. Bu sırada oluşan yangın nedeniyle içerisini duman kapladı. Kendine gelen Gürsoy, dışarıya çıkabilmek için uğraştı. Kapının yakınına kadar gitmeyi başaran Erdoğan Gürsoy daha sonra bilincini yitirerek yere yığıldı.

Bu sırada dükkandan çıkan dumanı fark eden pasajın içerisindeki kuaför ve çalışanı durumu polise bildirirken olay yerine ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen polis incelemelerini sürdürürken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Gürsoy'un öldüğü anlaşıldı.

Erdoğan Gürsoy'un cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 18:58:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?