8
Mayıs
2024
Çarşamba
EDİRNE

Öfkesine hakim olamadı

Edirne'nin Keşan ilçesinde eşiyle kavga eden bir şahıs, elindeki av tüfeğiyle çevreye ateş açınca, 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yenimescit Mahallesi Huzur Sokak üzerinde eşiyle tartışan M.D., tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu elinde bulunan av tüfeğiyle çevreye rastgele 2 el ateş açtı.

Tüfekten çıkan saçmalar ise, o esnada sokak üzerinde bulunan Yıldıray Çilbil (41), Narin Urup (38), Lebibe Saka (29), Seren Soykurt (16), Hafize Işınal (33), Nazmiye Çilbil, Sercan Savrın (21), Hakan Urup ve Ferdi Kızıltaş ile Ferdi Çilbil’e (33) isabet etti. Olay yerine gelen ambulanslarla ve olay yerinde bulunan araçlarla Keşan Devlet Hastanesi’ne getirilen yaralılar, tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, çevreye rastgele ateş açan M.D. isimli şahsı suç aletiyle birlikte yakaladı. M.D. daha sonra, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek gözaltına alındı.M.D. isimli şahsın, kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı iddia edilirken, olayın ardından yaralıların yakınları ise, Keşan Devlet Hastanesi’ne akın etti.

Bazı kişilerin sinir krizi geçirdiği gözlenirken, polis ekipleri herhangi bir olayın meydana gelmemesi için geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2013 Çarşamba 13:46:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?