4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Öğrencilere sinema ödülü

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE SİNEMA ÖDÜLÜ

Edirne Emniyet Müdürlüğü, dar gelirli Roman çocukların çoğunlukta olduğu Fevzipaşa İlköğretim Okulu'nda ilk yarıyılı takdir ve teşekkür alarak tamamlayan öğrencileri, karne hediyesi olarak 'Eyvah Eyvah 2' filmine götürdü.

Edirne merkezde eğitim-öğretim veren ve çoğunlukla dar gelirli ailelerin çocuklarının okuduğu Fevzipaşa İlköğretim Okulu'ndan 24 öğrenci, hayatlarında ilk kez dev ekranda film izleminin keyfini yaşadı. Edirne Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyon kapsamında sinema izleyen öğrenciler, hayatları boyunca unutamayacakları 2 saat geçirdi.

Okulda düzenlenen karne töreni sonrası takdir ve teşekkür belgesi alan 24 öğrenci, Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne ait bir araçla bir alışveriş merkezi'ndeki Sinema Salonu'na getirildi. Heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler, Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolünü paylaştığı ve Trakya şivesinin bolca yer aldığı 'Eyvah Eyvah 2' filmini izledi.

İlk defa sinemaya geldiklerini söyleyen örenciler çok sevinçli ve heyecanlı olduklarını belirterek polis amcalarına teşekkür ettiler. Koşar adımlarla sinema salonuna doğru ilerleyen öğrencilerden bazıları, ilk kez sinemaya geldiklerini söyledi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE SİNEMA ÖDÜLÜ
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE SİNEMA ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 17:55:04
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 16:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?