3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Okullara domuz gribi ilaçlaması

EDİRNE'DE OKULLAR DOMUZ GRİBİNE KARŞI İLAÇLANIYOR

Edirne'de domuz gribine karşı okulların ilaçlanmasına başlandı. Kent merkezi ve köylerdeki bulunan ilk ve orta dereceli 68 okul mikroplardan arındırılması için ilaçlanıyor.

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğünün talebi üzerine ilaçlama çalışmalarına başlayan Edirne Belediyesi ekipleri kent merkezi ve köylerdeki İlk ve Orta dereceli 68 okulun domuz gribine karşı mikroplardan arındırılması için çalışmalar başladı. Dün itibariyle Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde görevli özel kıyafetli 6 kişilik ekip okul içindeki her yeri ilaçladı. İlaçlama çalışmalarının bugün akşam saatine kadar bitirilmesi planlanıyor.

İlaçlama çalışmaları ise Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Namık Kemal Döleneken ile Edirne Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirci okulları gezerek inceledi. Bütün Türkiye'de domuz gribi ile ilgili önlemleri alındığını belirten Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Namık Kemal Döleneken, "İlimizde de gelen genelgeler doğrultusunda Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde Edirne Belediyesi eğitim kurumlarında ilaçlama yapıyor. 15 bin tablet ilaç aldık. Yeterli ilacımız var. Bu ilaçlamayı hem merkez, hem de merkeze bağlı okullarda uygulayacağız. Bütün okullar ilaçlanacak" dedi.

EDİRNE'DE OKULLAR DOMUZ GRİBİNE KARŞI İLAÇLANIYOR
EDİRNE'DE OKULLAR DOMUZ GRİBİNE KARŞI İLAÇLANIYOR
EDİRNE'DE OKULLAR DOMUZ GRİBİNE KARŞI İLAÇLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 14:33:03
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 18:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?