3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Önen mezarı başında anıldı

Edirne'nin Keşan ilçesinde eski belediye başkanlarından Alaattin Önen, ölümünün 7. yılında mezarı başında anıldı.

Alaattin Önen'in Asri Mezarlık'taki kabri başında düzenlenen anma törenine, eşi Meliha Önen ve çocuklarının yanı sıra Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, AK Parti'nin Keşan Belediye Başkan adayı İsmail Üğdül, Demokratik Sol Parti (DSP) Keşan Belediye Başkan adayı Remzi Işıktan ile partilerin il genel ve belediye meclisi üyesi adayları ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Özcan, törende yaptığı konuşmada, Keşan'a hizmet eden Önen'in koltuğuna oturan biri olarak gurur duyduğunu belirterek, "Biz göreve geldiğimiz günden bu yana siyasi görüşü ne olursa olsun Keşan'a hizmet eden merhum belediye başkanlarımızı anma geleneğini başlattık. Bu geleneğin bundan böyle de devam etmesi ve bir gelenek haline getirilmesini arzu ediyorum. Hepimizin geleceği son yer burası. İnsanın hizmet ettiği şehirdeki vatandaşlar ve yerel yönetim tarafından anılması da bence çok önemlidir. Ben böyle bir günde Önen ailesine bir kez daha taziyelerimi sunuyor, kendilerine Allah'tan sabır diliyorum" dedi.

AK Parti Keşan Belediye Başkan adayı İsmail Üğdül de, Alaattin Önen'in Keşan'a büyük hizmetler eden biri olduğunu dile getirerek, "Şu anda belediyemize ait olan bina merhum başkanımız Alaattin Önen döneminde 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak Keşan'ın hizmetine girmiştir. Ben de bu vesileyle sevgili belediye başkanımız Önen'i bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, ailesine taziyelerimi sunuyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 15:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?