4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Örnek işçi ödülünü aldı

BULDUĞU CÜZDANI SAHİBİNE VEREN TEMİZLİK İŞÇİSİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, bulduğu cüzdanı sahibine vererek örnek bir davranış sergileyen temizlik işçisi Şaban Kara ile ulusal platformlarda kentin adını başarıyla temsil eden sporculara birer Cumhuriyet altını verdi.

Elazığ'da düzenlenen İlköğretim Halk Oyunları Yarışması finalinde Türkiye 3'ncülüğü elde eden Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri ile 649'ncu Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde küçük, orta ve küçük boyda ikinci olan Serkan Üğdüler ve cüzdan bulup sahibine teslim eden temizlik görevlisi Şaban Kara, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi tarafından tam altın ile ödüllendirdi.

Edirne'nin adını en iyi şekilde duyuran Pehlivan Serkan Üğdüler ile Gazi İÖO Folklor Ekibi ile gurur duyduğunu ifade eden Sedefçi, "Sizler, Edirne'den başarılı ve Atatürkçü gençler çıktığını tüm Türkiye'ye duyurarak göğsümüzü kabarttınız. Sizle ve sizleri yetiştirenlerle gurur duyuyorum" dedi. Sedefçi ayrıca Pehlivan Serkan Üğdüler'in önümüzdeki yıl 650'ncisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne kadar belediye olarak destek vereceklerini söyledi.

Sedefçi son olarak, geçtiğimiz ay içinde yüklü miktarda para bulunan bir cüzdanı bulup sahibine teslim ettiği için Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Şaban Kara'yı ödüllendirdi. Kara'nın cüzi bir ücretle en ağır işlerden birini yaptığına dikkat çeken Sedefçi, "Şaban kardeşimiz yaptığı onurlu davranışla insanlığın ölmediğini bir kez daha gösterdi. O, Edirne halkının dürüstlüğünü temsil ediyor" diye konuştu.

BULDUĞU CÜZDANI SAHİBİNE VEREN TEMİZLİK İŞÇİSİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 17:15:00
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 19:38:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?