4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Oy kullanırken yakalanınca bayıldı

OY KULLANIRKEN YAKALANINCA BAYILDI

Edirne'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, sandıkta oyunu kullandıktan sonra gözaltına alınınca baygınlık geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan şahıs tedavisinin ardından gözaltına alındı.

24. dönem milletvekili seçimlerinde oy kullanmak için öğle saatlerinde Kirişhane Mahallesi'ndeki Kadripaşa İlköğretim Okulu'na gelen ve 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Serkan Kuzucular, 1015 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra, arandığı gerekçesiyle, polis tarafından gözaltına alındı. Heyecanlanan ve panikleyen Kuzucular, daha sonra baygınlık geçirdi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, müdahalede ettikleri Kuzucular'ı, Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kuzucular, hastanedeki tedavisinin

ardından polis tarafından gözaltına alındı. Hakkında arama kararı bulunan 11 kişinin oy kullanırken sandık başında yakalanarak gözaltına alındıkları öğrenildi.

Bu arada Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve CHP Edirne Milletvekili Adayı Recep Gürkan da İlhami Ertem Lisesi'nde oylarını kullandılar.

OY KULLANIRKEN YAKALANINCA BAYILDI
OY KULLANIRKEN YAKALANINCA BAYILDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 16:12:02
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 01:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?