3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Özel görüntüyle sevgiliye santaj

Ayrılmak isteyen genç kıza, gizlice çektiği sevişme görüntülerini yayınlamakla tehdit edip şantaj yapan sevgili kendini cezaevinde buldu.

EDİRNE’de 6 aydır birlikte olduğu 20 yaşındaki E.G. ile cinsel ilişkisini gizlice cep telefonuna kaydeden Ömür Ocaklı (21), kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisiyle tartıştı. Tartışma büyüyünce Ömür Ocaklı, gizlice çektiği cinsel ilişki görüntülerini E.G.’ye izletti ve kendisinden ayrılması durumunda bu görüntüleri internet üzerinden yayınlayacağı şantajını yaptı.

İzlediği görüntüler üzerine şoke olan E.G. ise kızgınlıkla bağırmaya başladı. Bunun üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüşünce E.G.’nin ev arkadaşları durumu polise bildirdi. Eve gelen polisler, E.G.’nin verdiği ifadenin ardından Ömür Ocaklı’yı gözaltına aldı. Ayrıca Ocaklı’nın cep telefonu ile dizüstü bilgisayarı incelenmek üzere el konuldu. Emniyet’teki ifadesinin ardından Adliye’ye sevk edilen Ömür Ocaklı sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ’şantaj yolu ile cinsel saldırı ve tehdit’ suçlarından tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Olayın ardından psikolojisi bozulan E.G. ise Çanakkale’de yaşayan ailesinin yanına gitti

Hürriyet
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 05:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Asım Bilgin IP: 78.162.239.xxx Tarih : 16.05.2008 16:25:08

Toplumumuzda giderek dejenere olan ahlak değerleri iyi bir eğitim ve insan sevgisiyle kurtarılmalıdır. Gençlerimizin çok dikkatli olup tuzaklara düşmemesi gerekir. Hepimiz namus sahibi, hepimizin annesi, kız kardeşi var. Aynı şeyler bizim için yapılırsa acaba tepkimiz ne olur. Çok iyi düşünelim. Sağlam ve dürüst nesiller yetiştirelim ve toplum olarak çok duyarlı olalım. Bu tip kötülüklere fırsat vermeyelim.