8
Mayıs
2024
Çarşamba
EDİRNE

Pazar dönüşü facia

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Siğilli köyünde meydana gelen trafik kazasında, minibüsten inerek karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adam, otobüsün çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, eşiyle birlikte Keşan’da pazar alışverişini yapan 83 yaşındaki İbrahim Gezer (83), Keşan’dan ayrıldıktan sonra eşiyle birlikte Enez ilçesi ile Keşan arasında çalışan minibüse binerek, Siğilli köyüne gitti.

Köy girişinde otobüsten inen Gezer ve eşi, karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, Enez ilçesi istikametine giden 54 B 2540 plakalı otobüs, İbrahim Gezer ve eşine çarpmamak için önce sağa sonra sola manevra yapmasına rağmen, yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Gezer'e çarptı.

Kazada ağır yaralanan Gezer, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, İbrahim Gezer, hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle şok yaşayan otobüsteki yolcular ise otobüs şoförünün İbrahim Gezer’e çarpmamak için uzun süre korna çaldığını ancak Gezer’in yoldan çıkmaması sonucu kazanın meydana geldiğini söylerken, otobüsün İbrahim Gezer’e çarpmamak için yaptığı manevra sırasında devrilme tehlikesi atlattığını da söylediler.

Kazadan sonra şok yaşayan yolcular, uzun süre olay yerinde yeni bir otobüs bekledi.

İbrahim Gezer ise Keşan Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2012 Cumartesi 18:03:51
Güncelleme :6 Temmuz 2012 Cuma 15:54:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?