3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Polisten kedi operasyonu

EDİRNE POLİSİNDEN KEDİ KURTARMA OPERASYONU

Edirne'de çevik kuvvet polisinin ekip otosunun yakıt deposunun arasına yavru bir kedi girdi. Ekip otosunun yakıt deposunun arasındaki boşluğa sıkışan kediyi kurtarmak için polis ve çevredeki vatandaşlar seferber oldu.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şubesinin kullandığı 22 A 6264 plakalı ekip otosunun depo kısmının arasına küçük siyah bir kedi yavrusu girdiğini gördü. Kendi imkanları ile kediyi dışarıya çıkartmayı başaramayan polis memurları, ekip aracını yakında bulunan bir benzin istasyonuna götürdü. Burada 3 polis memuru ile benzin istasyonunun yıkama servisinde çalışan 2 kişi kediyi kurtarmak için seferber oldu.

Polis memurları ile servis çalışanları yere yatarak kediye seslenerek dışarıya çıkartmak istedi. Ancak bu uygulama başarılı olmayanca bu sefer ekip aracı yıkama servisindeki 'Lift' ile yukarıya kaldırıldı. Yaklaşık 45 dakika süren çabaya rağmen kedi dışarıya çıkmadı. Bunun üzerine sürekli 'miyavlayan' kedinin canının acıdığını düşünen polis memurları, kediyi kurtarmak için ekip otosunu yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Sanayi Sitesine götürmek üzere yola koyuldu. Ancak yoldaki çukur nedeniyle ekip

aracı sallanınca kedi sıkıştığı yerden kurtularak yere düştü ve arkadan gelen bir başka otomobil tarafın dan ezilince telef oldu. Polis ekipleri sıkıştığı yerden kurtarmak istedikleri kedinin ölmesine üzüldü.

EDİRNE POLİSİNDEN KEDİ KURTARMA OPERASYONU
EDİRNE POLİSİNDEN KEDİ KURTARMA OPERASYONU
EDİRNE POLİSİNDEN KEDİ KURTARMA OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 14:06:03
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 16:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zülal çolak IP: 78.190.152.xxx Tarih : 3.11.2010 14:03:01

 yahu yazık yaa ölmesin diye kurtarılacakken  kısa yoldan   ölmüş  zavallı kedi. ama polis arkadaşlarımızada bravo yaani bu kadar çaba gösterip kediyi kurtarmaya çalışmışlar başka bi  vatandaş olsa bunca saat uraşmaz yani bir kedi için tabiki bu benim kendi  düşüncem  zamanlarını bir kedi için harcarlar mı? orasını bilemem