4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Profesör hemşireyi ezdi

OTOBANDA KAZA YAPAN HEMŞİRE, KARŞI ŞERİDE GEÇMEK İSTERKEN PROFESÖRÜN KULLANDIĞI ARACIN ALTINDA KALDI

Edirne-İstanbul TEM otoyolu Havsa gişeleri mevkiinde kayganlaşan yolda kaza yapan sürücü karşı şeride geçmek isterken yoldan geçen bir aracın çarpması sonucu öldü.

Kaza, dün akşam Edirne-İstanbul TEM otoyolu Havsa gişeleri mevkiinde meydana geldi. Asıl mesleği hemşirelik olan ve bir süreden bu yana bir ilaç firmasında tıbbi mümessillik yapan evli ve 1 çocuk annesi Ayşegül Peköz, yağmur yağışı sonrası kayganlaşan yolda 34 GP 2202 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirince aracıyla bariyerlere çarparak hasarlı trafik kazası geçirdi. Peköz, kazayı yara almadan atlattı. Ardından ailesini cep telefonu ile arayarak kaza yaptığını belirterek yardım istedi ve yüreyerek TEM'de karşı şeride geçmeye çalıştı. Bu sırada yolda seyir halinde olan bir otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Trakya Üniversitesinde görevli Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. S.C, dün katıldığı 2010-2011 Akademik yılı mezuniyet töreni ardından 34 YNS 10 plakalı otomobiline binerek İstanbul'a gitmek için yola çıktı. TEM'in Havsa çıkışına geldiği sırada aniden önüne çıkan Ayşegül Peköz'e çarptı. Kazadan sonra otomobilden inen S.C, kaza yerinde Peköz'e kendisi ilk müdahaleyi yaparak jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çarpmanın etkisiyle Peköz kaza yerinde ölürken S.C jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza nedeniyle şoka giren S.C, jandarmadaki ifadesinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2011 Cumartesi 16:06:02
Güncelleme :7 Haziran 2011 Salı 01:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?