2
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

Recep Kara'nın evinde hüzün

Edirne'de düzenlenen 648. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin final maçında süresiz puanlamada rakibi Mehmet Yeşilyeşil'e yenilen Recep Kara'nın Samsun'daki ailesi büyük üzüntü yaşadı.

Oğlu Recep Kara'nın final maçını Samsun'un Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde evinin terasına kurdukları televizyondan izleyen anne Melek Kara (48), Recep Kara'nın eşi Tuğba Kara (24) ve akrabaları müsabakalarının uzaması karşısında büyük heyecan yaşadılar. Bir yandan oğlunun kazanması için dua eden Melek Kara, zaman zaman heyecanlanarak televizyon ekranı karşısından uzaklaşmayı tercih etti. Recep Kara'nın süresiz puanlama bölümünde rakibi Mehmet Yeşilyeşil'e 1 puan vererek yenilmesi üzerine eşi ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu.

Anne Melek Kara, "Oğlum eğer kazansaydı. Üst üstü 3 defa Kırkpınar Başpehlivanı olduğu için süresiz olarak altın kemerin sahibi olacaktı. Çok çalıştı ve 2 gün boyunca da yoruldu. Nasip değilmiş. Hayırlısı. İnşallah başka sefere. Kaybettiğine çok üzüldüm. Ancak kazanan da oğlumun arkadaşı. Biz bu sevinci üst üste 2 yıl yaşadık. Onların ki de anne-baba. Onlar da sevinecek tabi" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 12:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?