3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Şehir magandaları adliyede

Edirne'de otomobile zorla bindirdikleri kişiyi, silahla tehdit ederek üzerindeki 900 TL'yi aldıktan sonra 200 bin TL'lik senet imzalattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 zanlı adliyeye sevk edildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne 6 Ocak'ta başvuran Ç.K, Babademirtaş Mahallesi'nde, kendilerini polis olarak tanıtan 5 kişi tarafından bir otomobile zorla bindirildiğini, silahla tehdit edilerek 900 TL'sinin alındığını ve kendisine senet imzalattırılmasının ardından da darp edildiğini iddia etti.

Ç.K, bu kişilerin bir süre sonra 200 bin TL daha istediğini, vermemesi halinde kendisini öldüreceklerini söylediğini ifade etti. Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, şikayet üzerine Edirne, İstanbul, Amasya ve Samsun'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 5 kişi gözaltına alınırken, zanlılarla birlikte 2 tabanca, av tüfeği ve 271 mermi ele geçirilmiş ve olayda kullanıldığı belirlenen otomobile de el konuldu. Emniyetteki sorgu ve işlemleri tamamlanan F.D, N.G, Ş.O, M.C. ile H.Ç Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 16:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?