4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Skeç karekteri gerçek oldu

Ünlü komedyen Levent Kırca'nın sarhoş sürücü tiplemesi Edirne'de gerçek oldu. Aracı ile takla atan alkollü sürücü, alkolmetreyi bir türlü üfleyemedi.

Polisin uzun uğraşları sonucu alkolmetreyi üfleyen sürücü 224 promil alkollü çıktı. D-100 Karayolu Edirne-Havsa istikametinde gece geç saatlerde meydana gelen kazada, Ümit Sevilmiş yönetimindeki 59 PL 824 plakalı araç, Havsa ilçesine yaklaşık 3 kilometre mesafede, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kazada, araçta yolcu olarak bulunan 6 kişiden biri olan Kadir Öztürk yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine polis ve ambulans olay yerine hareket etti. Yaralı şahıs araçtan çıkarılarak ambulansla hastane kaldırıldı.

Araç sürücüsü Ümit Sevilmiş ve yanındaki 4 şahıs ise yara almadan kurtuldu. Polis, sürücünün alkollü olup olmadığını tespit etmek için alkolmetreyi getirdi. Kaza tutanağına geçirmek için uzatılan alkolmetreyi sürücü uzun süre üflemek istemedi. Daha sonra cihazı üflemeye ikna edilen sürücü bu kez nefesini dışarı vermemeye çalıştı. Nefesi algılamayan cihazın üflenmesi için defalarca tekrar yapıldı. Sonunda cihazı üfleyen sürücünün 224 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2011 Salı 12:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?