4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Soba faciası: 3 ölü

EDİRNE'DE SOBA FACİASI: 3 ÖLÜ

Edirne'de sobadan sızan gaz baba ve 2 çocuğunun ölümüne neden oldu. Aynı olayda zehirlenerek hastaneye kaldırılan annenin sağlık durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Medrese Alibey Mahallesi Taşlık Camii Sokak üzerinde 4 kişilik İdeal Ailesi'nin oturduğu zemin katta meydana geldi. Berberlik yapan Sinan İdeal(40), hastanede hizmetli olarak çalışan eşi Zeynep İdeal (39), babasının yanında çırak olarak çalışan Kubilay (16) ve ilköğretim öğrencisi kızları Kübra (12), dün gece kömür sobasının yandığı odada uykuya daldı.

Sabah saatlerinde kardeşinden haber alamayan Kemal İdeal, öğle saatlerinde eve gelerek zili çaldı. Açan olmayınca kapıyı kırarak içeri giren ağabey Kemal İdeal, korkunç manzarayla karşılaştı. Sinan İdeal ve 2 çocuğunun, sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldüğü belirlendi. Durumu ağır olan Zeynep İdeal ise, ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kardeşi ve 2 yeğeninin ölümüyle yıkılan Kemal İdeal, gözyaşlarına boğuldu. İdeal'i çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Kardeşinden haber alamayınca eve geldiğini belirten Kemal İdeal, "Aradım, telefonu açmadı. Gelinimizi ve yeğenlerimi de aradım, onlara ulaşamadım. İşyerlerine de gitmediklerini öğrenince hemen eve geldim. Kapıyı çaldım açan olmayınca kırarak içeriye girdim. Hepsi hareketsiz yatıyordu. Bir tek Zeynep yaşıyor, diğerleri ölmüş. Acımız çok büyük" dedi.

Polis evin önüne güvenlik şeridi çekerken, savcının yaptığı incelemenin ardından cesetler Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastanede tedavisi devam eden anne Zeynep İdeal'ın sağlık durumunu ciddiyetini koruyor.

EDİRNE'DE SOBA FACİASI: 3 ÖLÜ
EDİRNE'DE SOBA FACİASI: 3 ÖLÜ
EDİRNE'DE SOBA FACİASI: 3 ÖLÜ
EDİRNE'DE SOBA FACİASI: 3 ÖLÜ
EDİRNE'DE SOBA FACİASI: 3 ÖLÜ
EDİRNE'DE SOBA FACİASI: 3 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2011 Perşembe 16:22:00
Güncelleme :3 Mart 2011 Perşembe 17:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?