3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Suiçmez AKP İlçe Başkanlığı'na aday

Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. 

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda adaylığını basına açıklayan Suiçmez, il ve merkez ilçe yöneticileri ile yaptığı görüşmeler neticesinde aday olmaya karar verdiğini söyledi. Kendi menfaat ve çıkarlarını düşünmeyen herkesi AK Parti çatısı altında hizmet etmeye çağıran Suiçmez, kongrenin hayırlı olmasını diledi. 

İl Başkanı Ayhan Demir de, bu hafta sonu Keşan, ardından merkez ilçe kongrelerini yaparak yerel seçimlere konsantre olacaklarını söyledi. Demir, "Enez ve Uzunköprü kongreleri yapıldı. Bu hafta sonu Keşan, önümüzdeki hafta sonu da merkez ilçe kongreleri yapılacak. Mevcut yapımıza yeni arkadaşlar katarak yerel seçimler ekstra bir motivasyonla gireceğiz" dedi. 

İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Müjdat Kahve, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Hatipoğlu, il ve ilçe yöneticileri katıldı. 

Keşan'da merkez ilçe kongresine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 21 Eylül'deki merkez ilçe kongresine de Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu katılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 18:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?