4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Tabela boyacıların üstüne düştü

ÜZERLERİNE BANKA TABELASI DÜŞEN 3 KİŞİ YARANDI

Edirne'de bir banka şubesinin 4 metrelik tabelası, rüzgarın da etkisiyle yerinden çıkarak banka önünde ayakkabı boyacılığı yapan 3 kişinin üzerine düştü. Yaralanan boyacılar ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

Olay, saat 15.30 sıralarında Londra Asfaltı Caddesi üzerindeki banka şubesinin hemen önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, banka şubesinin tabelasının altındaki 4 metre uzunluğundaki ek parça, rüzgarın etkisi ile duvar dibinde seyyar ayakkabı boyacılığı yapan Orhan Yangaç, Eşref Kısaç ve Cemil Boyran'ın üzerine düştü. Yangaç ve Kısaç sırtlarından hafif yaralanırken, tabela başına düşen Cemil Boyran kanlar içerisinde yere yığıldı. Kavşakta görevli polis memurları yaralı 3 kişiye hemen ilk müdahaleyi

yaptılar. Yaralı ayakkabı boyacıları polis ekiplerine, "Boya sandıklarımızın başında otuyorduk. Bir anda tabela üzerimize düştü. Ne olduğunu anlamadık" dediler. Yaralılar, gelen ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Polis ekipleri ise toplanan kalabalığı dağıttıktan sonra tabelanın düştüğü alanı güvenlik çemberi içine alarak incelemelerde bulundular. Hastanede tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ÜZERLERİNE BANKA TABELASI DÜŞEN 3 KİŞİ YARANDI
ÜZERLERİNE BANKA TABELASI DÜŞEN 3 KİŞİ YARANDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 17:31:00
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 13:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?