4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Tacizciyi öldürdü

KOCASI CEZAEVİNDE OLAN KADIN TACİZCİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Edirne'de eşi cezaevinde olan genç kadın kendisini taciz eden şahsı tabancayla vurarak öldürdü.

İddiaya göre, Menzilahir Mahallesi'nde eşi Orhan D. adam yaralama suçundan dolayı cezaevinde tutuklu bulunan D.D. (17), ailesine ait bakkal dükkanını işletmeye başladı. Aynı sokakta bir başka bakkalın sahibi, evli ve 2 çocuk babası ve akrabaları olan Mehmet K., D.D.'nin işyerine gitti ve burada sözlü tacizde bulunduktan sonra cinsel organını gösterdi. Bunun üzerine D.D. çekmecede bulunan 9 milimetre çapındaki tabancayla Mehmet K.'ya 4 el ateş ederek kaçtı. Çevredekiler tarafından Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, D.D. ise kısa sürede yakalanarak polis tarafından gözaltına alındı.

Yaşı küçük olduğu için Edine Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri tarafından sorgulanan D.D., öğle saatlerinde polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında Edirne Adliyesi'ne getirildi. D.D. çıkartıldığı mahkemece 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

D.D.'nin 2 yaşındaki kızını ise adliye bahçesinde babaannesi Melahat D. ve akrabaları oyun oynatarak oyalamaya çalıştı. Torununun sürekli 'anne' diye ağladığını belirten babaanne Melahat D., "Yetkilerle konuştuk. Yarın Melahat'i annesini yanına bırakacağız" diye konuştu.

KOCASI CEZAEVİNDE OLAN KADIN TACİZCİSİNİ ÖLDÜRDÜ
KOCASI CEZAEVİNDE OLAN KADIN TACİZCİSİNİ ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 20:30:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 00:20:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?