3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Tanzer'i ihmal mi öldürdü?

Edirne'nin Keşan ilçesinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan bir genç, yapılan ilk müdahalenin ardından başka bir hastaneye sevk edilirken, yolda hayatını kaybetti. Yakınları, tarım ilacı içtiği için zehirlendiği öne sürülen gencin ölümünden hastaneyi sorumlu tuttu.

Edinilen bilgilere göre, Keşan Büyükcami Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde oturan Tanzer Çınar (29), 05 Şubat 2009 tarihinde gece geç saatlerde birden fenalaşarak Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk tedavisi yapılan genç, daha sonra Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk edildiği hastaneye götürülen Tanzer Çınar, Uzunköprü yakınlarında fenalaşınca Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada durumu ağırlaşan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmenkurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Tanzer Çınar'ın kardeşi Kerem Çınar (26), ağabeyinin evde fenalaştığını ve kendi imkanlarıyla hastaneye götürdüklerini belirterek, "Ancak bizi burada 2.5 saat beklettiler. Uzman doktor 2. kattan aşağı inmedi. Başhekimi aradık, gelmedi. Bizi 2.5 saat sonra Edirne'ye sevk ettiler. Ancak ağabeyim yolda öldü. Sırf zaman kaybı nedeniyle öldü. Yasal haklarımı arayacağım. Tarım ilacı içtiği için öldüğü ileri sürüldü. Ama o da belli değil. Adli Tıp Kurumu sonuçları geldiğinde olay çözülecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 23:36:18
Güncelleme :8 Şubat 2009 Pazar 23:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?