6
Mayıs
2024
Pazertesi
EDİRNE

Tuğba Özay otomobil tanıttı

Ünlü Manken Tuba Özay, Tofaş’ın otomobil modellerinin tanıtımı için Edirne’ye geldi. Tanıtıma katılanlar manken Özay’ı görünce, araçları incelemeyi bırakıp, cep telefonlarına sarılarak fotoğraf çekme yarışına girerken, en son Kırkpınar Haftası’nda Edirne’ye gelen Özay, atasporu yağlı güreşlere sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, "Güreşçi damat adayı varsa ben de kendisine sahip çıkarım" dedi.

Özakıncı Otomotiv Ticaret AŞ’nin düzenlediği "En Sevdiğim Fiat Günleri" aktivitesi kapsamında, Fiat’ın yeni modellerinin tanıtımı, ünlü mankenler Tuba Özay ile Aslı ve Işıl Çetin kardeşler tarafından yapıldı. Pilav partisinin düzenlendiği tanıtıma çok sayıda otomobil tutkunu akın ederken, mankenleri gören otomobil meraklıları, araçları incelemeyi bırakarak, mankenlerin fotoğraflarını çekmek için sıraya girdi.

Tanıtım sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden ve sorularını yanıtlayan ünlü manken Tuba Özay, evliliğe soğuk bakmadığını ve damat adayları arasında bir pehlivanın da olabileceğini söyledi. Özay, "Kırkpınar Yağlı Güreşleri bizim atasporumuz. Bu değerlere sahip çıkmalıyız. Güreşçi damat adayı varsa ben de kendisine sahip çıkabilirim. Evliliğe soğuk bakan biri değilim. Yeter ki gönül birliği olsun. Önemli olan aynı yola başkoymak, dost olmak, arkadaş olmak, hayatı birlikte göğüsleyebilmek. Bu kişi güreşçi de olabilir" şeklinde konuştu.

EDİRNE (İHA) -
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2004 Pazar 09:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?