3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Üniversite öğrencisinin sır ölümü

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLI HALDE ASILI BULUNDU

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksek Okulu Yağ Endüstrisi 2 sınıf öğrencisi, evinde elleri ve ayakları bağlı, banyonun kalorifer borularına asılmış şekildi bulundu. Polis olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor. İntihar eden öğrencinin bilgisayarında babasına hitaben yazılmış ve küfürlerle dolu bir mektup bulundu.

Edirne'nin Murat Mahallesi İlhami Ertem caddesi Deniz apartmanı bodrum katta oturan Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksek Okulu öğrencisi M.C (19) ev arkadaşları tarafından elleri ve ayakları bağlı asılı şekilde buldular. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine giden polis öğrencinin ellerinin ve ayakların bağlı olması nedeniyle önce cinayet şüphesi üzerinde durdu. Polis evde yaptığı araştırmada M.C'nin kendi el ve ayaklarını bağladığı daha sonrada kendisini astığını belirledi. İntihar eden gencin

bilgisayarında yapılan araştırmada ise babasına hitaben yazdığı küfürlerle dolu ve "Cehennemde görüşürüz baba" ile biten mektubuna ulaştı.

M.C'nin ev arkadaşları ise okullar açıldığından buyana aynı evi paylaştıklarını belirterek, "Kendisini fazla tanımıyoruz. Ailevi problemleri vardı. Okula da gitmiyordu, bütün gün evde kalıp internete giriyordu. Ailesi parada göndermiyordu, bize gelen para ile idare ediyorduk" dediler.

Ailesi ile problemleri olduğu öğrenilen gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLI HALDE ASILI BULUNDU
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLI HALDE ASILI BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 13:05:01
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 16:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?