3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Üniversitelilerin bıçaklı düellosu

Edirne'nin Keşan ilçesinde, Trakya Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrenciler arasında çıkan kavgada 2'si bıçakla olmak üzere toplam 6 öğrenci yaralandı. Bıçaklama olayına karışan 1 öğrenci gözaltına alındı.

Meslek Yüksekokulu önünde karşılaşan iki öğrenci grubu arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Tayfun Toksoy (20) ile Sinan Küçük (22) bıçakla yaralandı. Tuncay Veyisoğlu (20), Orhan Koca (20), Selçuk Erim (20) ile Şevki Uğur da darp edilmek sureti ile çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Keşan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Toksoy ile Küçük ameliyata alındı. Ayakta tedavileri yapılan diğer 4 öğrenci ise ifadeleri alınmak üzere Keşan Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Polis, Keşan Devlet Hastanesi ve Meslek Yüksekokulu önünde, güvenlik tedbirleri aldı.

Okulda eğitim gören bir öğrenci ise okulda başkanlık seçimleri olduğunu, kavganın bu nedenle meydana geldiğini söyledi.

AA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 13:54:50
Güncelleme :13 Kasım 2008 Perşembe 16:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal gezer IP: 81.56.79.xxx Tarih : 3.12.2008 02:37:35

oncelikle universitede yasanan bu vahseti kiniyorum yuksekokulda cikan bu kavganin tek sorumlusu meslek okullarinin yuksek okullara sinavsiz gece bilme kanunu getirenlerdir eger ogrenciler anlinin teriyle sinavi kazanarak universiteye gelseydiler belkide universitenin ciddi bi korum oldugunu daha iyi anlarlar ve sudan bahanelerle kavga etmeyip belli bi idolojiye burunurle belki yorumum yayinlanirsa sevinirim tayfun toksoy kardesimegecmis olsun dileklerimi dilerim tesekkurler