4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Uslu muhtarlarlarla buluştu

MHP EDİRNE MİLLETVEKİLİ ADAYI USLU MUHTARLAR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Edirne 1'inci sıra milletvekili adayı Cemalettin Uslu, Edirne merkeze bağlı mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. İl Başkanı Zakit Topdur, 2'inci sıra Milletvekili Adayı Dr. Gürsel Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Hakan Özkan ve Ülkü Ocakları Edirne Şube Başkanı Saltuk Buğrahan Budak'ın katıldığı toplantıda Uslu, Türkiye ve Edirne gündemini değerlendirdi.

12 Haziran'da Türkiye'nin bundan sonraki izleyeceği yolun şekilleneceğini kaydeden Cemalettin Uslu, genel seçimlerde 8,5 yıllık sorunların masaya yatırılacağını ve milletin de bu 8,5 yılı göz önünde bulundurarak oy vereceğini söyledi. Konuşmasında CHP'ye yüklenen Uslu, "PKK siyasallaştırılıp Türkiye'yi bölme modelinin giderek uygulanmaya konduğunu görüyoruz. Ana muhalefet partisi CHP'nin de söylemlerine baktığımızda özellikle milli konularda nerede durdukları ortada. Genel Başkanları Sayın Kemal

Kılıçdaroğlu, referandum öncesi Tunceli'de genel aftan bahsetti. Ayrıca Van'da da Kürtçe eğitime sıcak baktığını açıklamıştı. MHP bu mecliste olmadığı takdirde Türkiye'yi zor günler bekliyor" dedi.

Konuşmasında Edirne gündemini de değerlendiren Milletvekili Uslu, meclise girecek parti sayısının şimdiki dönemde olduğu gibi 3 olduğunu belirterek, "Bu 3 partinin de adaylarına baktığımızda Edirne'ye daha çok hizmet üretecek kadro MHP'dedir. Edirne, genel iktidar ve yerel iktidar mücadelesi yüzünden bir türlü ilerleyemedi. Bizim Keşan, Saros Körfezi ve Enez Limanı ile ilgili projelerimiz var. Ayrıca iktidar, Edirne'nin neden sınır ticareti dışında tutulduğu sorusunun yanıtını bir türlü veremiyor.

Suakacağı Barajı'nın adı var kendi yok. Yapım aşamasındaki barajlar da bir an önce bitirilmelidir. Amacımız Edirne'de birinci parti olmak" diye konuştu.

MHP EDİRNE MİLLETVEKİLİ ADAYI USLU MUHTARLAR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 14:33:03
Güncelleme :27 Nisan 2011 Çarşamba 03:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?