4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Vali geliyor toz kalkmasın!

Edirne Valisi Gökhan Sözer'in katılacağı temel atma töreni öncesi toprak olan yoldan toz kalkmaması için Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, görevli işçileri "Vali Bey geliyor, yerden toz kalkmasın" diye uyardı. Bunun üzerine bir işçi pet şişe içindeki su ile toprağı Vali Sözer gelene kadar ıslattı. Daha sonra Sözer, yere serilen kırmızı halı üzerinden tören alanına geçti.

Varlık İnşaat tarafından 3 milyon 64 bin 626 lira ihale bedeli ile yapılacak olan 1. Murat Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki Edirne Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin inşaatının başlaması nedeniyle tören düzenlendi. Tören öncesi kokteyl hazırlayan firma, inşaat tabelası dahil çevresini kırmızı-beyaz flamalarla süsledi. Temel atma törenini gerçekleşeceği yerin toprak olması nedeniyle Edirne Valisi Gökhan Sözer'i makam aracından inerken karşılamak için şantiye önünde bekleyen Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, çalışan işçilere "Vali Bey geliyor, yerden toz kalkmasın" diye uyardı. Bunun üzerine bir işçi kapağı delik olan bir pet şişe ile toprak yola su döktü. Bir süre sonra gelen ve makam aracından inen Vali Sözer, 5 metre ileriye serilen kırmızı halının üzerinden yürüyerek tören alanına geçti.

Buradaki törene Vali Sözer'in yanı sıra, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran, Edirne Sağlık Müdürü Hatice Gül ve sağlık personeli katıldı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından Vali Sözer, Milletvekili Budak ve Başkan Sedefçi, hep birliket beton butonuna bastı ve ilk harcı birlikte attılar.

Açılışın ardından AK Parti Milletvekili Necdet Budak, Vali Sözer'in 22 -0001 plakalı makam aracına bindi ve birlikte gittikleri Edirne

Devlet Hastanesi'ndeki Sigara Bırakma Merkezi'nin açılışını yaptı. Daha sonra Sözer ve Budak birlikte hastaneyi gezdi.

...
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 15:02:42
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 15:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?