4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Yağmur altında kros yarışması

YAĞMUR ALTINDA KROS YARIŞMASI

Edirne'de yağmur altında yapılan okullararası kros yarışmasına katılan öğrenciler zor anlar yaşadı. Yarışmayı izleyen veliler ise, çocuklarının ıslanmaması için şemsiye tuttu. Koşulardan sonra fenalaşan öğrencilere alanda bekletilen ambulansta müdahale edildi.

Hava sıcaklığının 5 derece olduğu Edirne'de sağanak yağmur altında düzenlenen 'Okullararası Kros Merkez İlçe Birinciliği' yarışmasına katılan 220 öğrenci zor anlar yaşadı. Yarışmayı izlemeye gelen veliler, çocuklarının ıslanmasına dayanamayarak yarışa başlamak için çizgi üzerinde bekleyen çocukları ile arkadaşlarına şemsiye tuttu. Kategorilerine göre bin ve 2 bin metre koşan öğrenciler, bitiş çizgisine ulaşınca kendilerini öğretmenleri ve ailelerinin kucağına bıraktı. Soğukta üşüyen ve yarışı tamamlayamayan çok sayıda öğrenci, alandaki ambulansa binerek bitiş çizgisine ulaştı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli İl Lig Heyeti Üyesi Ümit Erdoğan, "Bugün Merkez İlçe Birinciliği, cuma günü de il birinciliğini yapacağız. Birinci olanlar 9 Mart tarihinde Kütahya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılacaklar. Şansımıza bugün hava biraz kötü. Ancak çok olumsuz bir şey yok" dedi.

Yaklaşık 2 saat süren yarışın ardından öğrenciler evlerine gitti.

YAĞMUR ALTINDA KROS YARIŞMASI
YAĞMUR ALTINDA KROS YARIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2011 Salı 15:44:05
Güncelleme :24 Şubat 2011 Perşembe 09:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?