4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Yangın tüpünden uyuşturucu çıktı

YANGIN TÜPÜNDE UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Ekipleri, uluslararası eroin kaçakçılarına karşı yaptığı operasyonda iki ayrı yangın söndürme tüpünün içinde 8 kilo 770 gram eroin ele geçirdi. Olayla ilgi 6 kişiyi gözaltına aldı.

İpsala Sınır Kapısı'nı kullanarak yurtdışına eroin kaçırmak isteyen bir şebekeye yönelik başlatılan çalışmalarda, ticari bir oto ile eroinlerin sevk edileceği bilgisine ulaşıldı. Uzunköprü ilçesi girişinde durdurdukları otomobilde arama yapan ekipler, üç parça kartonla sıkıştırılmış 6 kiloluk yangın söndürme tüpünün içinde 4 kilo 320 gram eroin ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şahısların yapılan sorgularında eroinleri ilerleyen zamanlarda İpsala Sınır Kapısı'nı kullanarak yurtdışına çıkaracakları bilgisini verdi. Yapılan sorguların ardından Keşan'da bu şahıslara ait ikametlerde yapılan aramalarda ise evin bahçesindeki bir kulübeye gizlenmiş yangın söndürme tüpünün içerisinde 4 kilo 450 gram eroin daha ele geçirildi.

Olayda iki ayrı yangın söndürme tüpünün içinde toplam 8 kilo 770 gram eroin ele geçirilirken, olayla ilgili olarak AA. Ö.A, F.Ç, H.Y, A.D ve A.U isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YANGIN TÜPÜNDE UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI
YANGIN TÜPÜNDE UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 12:51:03
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 13:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?