1
Mayıs
2024
Çarşamba
EDİRNE

Zanlıdan tüyler ürperten itiraf

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde bıçaklanan ve cesedi yol kenarına atılan, aracı da 200 metre ileride şarampole yuvarlanmış olarak bulunan Taksici Ali Engin’in (62) katil zanlısı olduğu iddia edilen bir kişi, jandarma ve polisin ortak çalışmasıyla yakalandı.

Keşan’da jandarma ve polisin birlikte yaptığı çalışma ve gelen bir ihbar ile E.D. (Emir Demir-21) isimli bir kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada, cinayeti ücret anlaşmazlığı yüzünden işlediğini itiraf eden E.D., polisteki sorgusunun ardından Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

Burada cinayetin bir organize suç olup olmadığı yönünde sorgulanan E.D., jandarma nezaretinde, olay yerine götürüldü. E.D., burada cinayeti nasıl işlediğini soğukkanlılıkla anlattı.

E.D., Taksici Ali Engin’in cüzdanını ve cep telefonunu ise kendisinin almadığını söyledi.
Keşanlı taksici Ali Engin’in katil zanlısının yakalanmasından kısa bir süre önce Keşanlı taksiciler yüzlerce araçtan oluşan bir konvoyla protesto eylemi yaptı. Keşan Çamlıkent Taksi Durağı önünde dün saat 11.00’da toplanan, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası’na üye taksi, minibüs ve otobüsçülerden oluşan yüzlerce araç, şehir içinde konvoy oluşturarak cinayeti protesto etti.

Araçlarına siyah kurdele ve Türk Bayrakları asan şoförler, Keşan’ın ana caddelerinde tur attı. Keşanlılar da, taksicilere alkışlarla destek verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2005 Cuma 18:28:37
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 14:27:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?