22
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

İnşaat sektörü canlandı

İnşaat sektöründe 17 yıldır hizmet veren Tarhan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Tarhan, "Kriz dönemi bitti, artık sektörümüzde belirgin bir canlılık söz konusu. Halkımız da bilinçlenince yalıtım malzemelerine kadar her çeşit inşat malzemesi artık alıcı buluyor" dedi.

Tarhan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Tarhan, İnşaat sektöründe 17 yıldır hizmet verdiklerini belirterek, "Kriz dönemi bitti, artık sektörümüzde belirgin bir canlılık söz konusu. İşini takip eden ve iyi yapan firmalarımız satışını yapıyor

Halkımız da bilinçlenince yalıtım malzemelerine kadar her türlü ürün alıcı buluyor" dedi. İpsala yolu üzerine açtıkları 30 bin metrekarelik satış yerinde inşaat sektörü ile ilgili her türlü ürünün yer aldığını ifade eden Sadettin Tarhan, "Akçansa, Betonsa, Ytong, Alcesco sıva, Kılıçoğlu kiremit, Ondoline, Superlit, Ode, Sika ve Cesan gibi inşaat sektöründe öncü kuruluşların ürünlerini pazarlıyoruz.

Yığma tuğla veya kerpiçten ev yapan vatandaşlarımız artık bilinçlendi. Isı ve su yalıtımına dahi önem veriyor. Müteehhitler de depremde yaşanan acıların tekrarlanmaması için en kaliteli malzemeler kullanarak inşaat yapıyor." şeklinde konuştu.

Tarhan, inşaat sahiplerine vinç hizmeti de verdiklerini kaydederek, "Mağazamızda ayrıca süs amaçlı doğal taşlar da satıyoruz. Bahçe duvarı ve dış cephe süslemelerinde kullanılan taşları Yunanistan'a ihraç ediyoruz. Biz de Yunanistan'dan lokantalar için su sızdırmayan masa örtüler ithal ediyoruz.

Özellikle lokantalarımız büyük ilgi gösteriyor ve satışı her geçen gün artıyor" diye konuştu.

Mehmet Aycan - Kenthaber / İpsala
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 16:01:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?