3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Aksu'dan polise toplu konut müjdesi

İstanbul'da Emniyet Müdürlüğü personeliyle bayramlaşma törenlerine katılan İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu; yer gösterildiği takdirde polisleri ev sahibi yapmak için toplu konut yaptıracaklarını söyledi.

Emniyetin yaptığı bayramlaşma törenlerinin ilki İl emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesindeki hizmet binasında saat 12:30 da yapıldı. Törene İçişleri Bakanı Aksu'nun yanısıra İstanbul Valisi Muammer Güler, İl Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve üst düzey emniyet yetkilileri katıldı. Emniyet mensuplarının birbirleri ile tek tek bayramlaştığı törende küçük çocuklara şeker ve bayram harçlığı verildi.

Vatan Caddesindeki törenin ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün Bayrampaşada'ki binasında gerçekleştirilen törene katılan İçişleri Bakanı, Vali ve Emniyet Müdürü burada Çevik Kuvvet Polisi ile öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından konuşan Bakan Aksu, polislik mesleğinin zor, meşakketli ama onurlu bir meslek olduğunu kaydetti.

Hükümet olarak polislerin karşılaştığı zorlukları bildiklerini belirten Aksu, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde polisler için lojman yaptıklarını söyledi. Toplu Konut İdaresi ile yaptıkları ortak çalışmalarda emniyet mensuplarını ev sahibi yapmayı hedefledijlerini anlatan Aksu, "Yer gösterildiği zaman İstanbul'da da polisleri kendi evlerine kavuşturucağımız projemiz var." dedi. Türk Emniyet teşkilatının teknolojik imkanları da kullanarak suç ve suç örgütleri ile mücadelede büyük yol katettiğini aktaran Aksu teşkilatın en son yenilikleri yakından takip ettiğini aktardı.

Yapılan törenin ardından Bakan Aksu ve Vali Güler Çevik Kuvvetten ayrıldı.


.
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2006 Çarşamba 18:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?