3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Bağcılar'da olaylı gece

Bağcılar'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Kavganın ardından hastaneye akın eden yaralı yakınları, hastanenin kapı ve pencerelerini yerle bir etti.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 22.45 sıralarında Bağcılar Caddesi Mezarlık Mevkii'nde meydana geldi. İki grup arasında başlayan ve nedeni henüz belirlenemeyen sözlü kavga büyüyünce devreye silahlar girdi. Silahını çeken karşı grubun kurşunlarına hedef olan ve aynı gruptan oldukları öğrenilen Kasım Doğa (19), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken; Niyazi Bayram (22) ise ağır yaralı olarak Bağcılar Özel Safa Hastanesi'ne kaldırıldı.

Meydana gelen olayın ardından hastaneye gelen Kasım Doğa'nın yakınları, Doğa'nın hastanede öldüğü haberini almaları üzerine hastaneyi birbirine kattı. Doğa'nın yakınları ölümden hastane yetkililerini sorumlu tutarak, hastanenin kapı ve pencerelerine kırdı. Hastane güvenliği ve personelinin olayları yatıştırmakta yetersiz kalması üzerine durum polise bildirildi. Hastaneye sevk edilen çok sayıda polis, hastane içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Müdahale esnasında bazı hasta yakınları polis tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan, savcı da olay sonrası hastaneye gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 00:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?