1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Eski kız arkadaşını öldürdü

Küçükçekmece'de ayrıldığı kız arkadaşını başka bir erkekle birlikte gören bir kişi, eski sevgilisini servis aracı içerisinde bıçakladı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan genç kız hayatını kaybederken, çılgın sevgili güvenlik elemanları tarafından etkisiz hale getirildi.
 
Edinilen bilgiye göre olay Küçükçekmece'de bulunan İş Bankası'nın merkez binası önünde meydana geldi. İddiaya göre bankada çalışan Gamze Şengül (24), bir süre birlikte çıktığı erkek arkadaşı Ali Uzun'dan (34) ayrıldı. Bu ayrılığın ardından eski sevgilisini görmek isteyen Uzun, bankada beklerken bir erkekle birlikte gördüğü Şengül ile tartışmaya başladı. Servis aracına bindikten sonra devam eden tartışmanın ardından Uzun, cebinden çıkardığı bıçakla eski sevgilisini ağır yaraladı. 

Olayın ardından bankanın güvenlik görevlileri tarafından yakalanan Uzun, polis ekiplerine teslim edilirken, bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Şengül, Küçükçekmece İnternational Hastenesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kız hayatını kaybetti.
Polis ekiplerine olay yerinde teslim edilen Uzun ise Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 09:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?