3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Evden kaçan kadına tecavüz ettiler

Gezmek amacıyla Zonguldak'taki evinden kaçan akli dengesi bozuk kadın, İstanbul'da yardım etmek bahanesiyle kendisine yaklaşan 4 kişinin tecavüzüne uğradı. Adresini bilmediği bir evde 5 gün boyunca alıkonulup tecavüz edilen kadına polis sahip çıktı.
 
Edinilen bilgilere göre, evli ve 1 çocuk annesi Y.Ç. (23), 3 Ağustos günü Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ndeki evinden, gezmek amacıyla kaçtı. Devrek'ten İstanbul otobüsüne binen Y.Ç., Büyük İstanbul Otogarı'nda otobüsten indi. İddiaya göre, Y.Ç. otobüsten indikten sonra yanına yaklaşan 4 kişi, kendisine yardımcı olmak bahanesiyle genç kadını alarak bir eve götürdü. Kimliği belirsiz şahıslar, Y.Ç'nin cep telefonunu alıp, kendisine 5 gün boyunca tecavüz etti. Y.Ç.'yi ölümle tehdit eden şahıslar, genç kadını eve kilitledi. Ancak Y.Ç. fırsatını bulup kaçmayı başardı.
 
Parasız kalan Y.Ç., bir süre sokaklarda yaşadı. Parklarda yatıp kalkan genç kadın, Otogar'dan bir İETT otobüsüne bindi. Amaçsız şekilde otobüste seyahat eden Y.Ç., Avcılar Cihangir Mahallesi'ndeki son durağa geldiğinde, halindeki garipliği farkeden otobüs şöförü tarafından İETT Hareket Amirliği yetkililerine teslim edildi.
 
Akli dengesi yerinde olmadığı için başına gelenleri tam olarak hatırlamayan Y.Ç., yaşadıklarını şöyle anlattı:
 
"Evimden kaçıp İstanbul'a geldim. Beni Otogar'da dört kişi kaçırıp bir eve götürdü. Bana arabada sarkıntılık yapıp tecavüz ettiler. Evde de tecavüz etmeye devam ettiler. Beni her türlü kullandılar. Beni döveceklerini söylüyorlardı. Telefonumu aldılar. Sonra evden kaçtım. Sokaklarda yattım. Kahvelere gidip yiyecek istedim. Bana para verdiler, karnımı doyurdular. Bir otobüse bindim. Şoför beni burada indirdi. Bir çocuğum var. Onu çok özledim" diye konuştu.
 
Talihsiz kadının, Ayşegül adını verdiği bebeğe sarılıp öpmesi görenleri duygulandırdı. Bebeği çok sevdiğini söyleyen Y.Ç.'nin annesi ve babasının öldüğü, Çaycuma'da ablasının evinde kaldığı öğrenildi. Y.Ç., evini çok özlediğini ve Zonguldak'a dönmek istediğini ifade etti.
 
Basın mensuplarının haber vermesi üzerine, Avcılar'daki İETT Hareket Amirliği'ne gelen polis ve zabıta ekipleri Y.Ç.'yi Avcılar Polis Merkezi'ne götürdü. Talihsiz kadının geceyi polis merkezinde geçireceği, daha sonra ailesine teslim edileceği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 10:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?